Екс-об’єднаний чемпіон хевівейту (понад 90,7 кг) британець Ентоні Джошуа (25-3, 22 KO) закрив серію з двох поспіль поразок від нашого Олександра Усика – намаявся, але переміг американського середняка Джермейна Франкліна (21-2, 14 KO) у своєму поєдинку з 2015 року, повідомляє видання vRinge.

Лідер непогано орудував джебом. Виходило жорстко та акцентовано. Намагався заплутувати кутами атак. Рух є, толку немає. Франклін намагався контрити. В одному з епізодів вдалося непогано подвоїти лівий хук.

У 2-й трихвилинці бійці обмінялися двоєчками. Фаворит пристрілявся правою рукою: прямі та кроси лягають точно в ціль, але Франклін поки що тримається. До 5-го раунду американець почав пропускати трохи більше. Джошуа контролює дистанцію джебом, змушуючи Франкліна кидатися у непідготовлені атаки. Збільшилася кількість клінчів. Не дуже захоплюючий бій.

Навряд чи андердогу віддадуть до екватора більше одного раунду, але бій цілком конкурентний. Трохи активніше Франклін провів 7-у трихвилинку, а Джошуа трохи частіше промахувався. А раптом він втомився і сповільнився?

Британець чує підказки свого кута. Спробував зустрічати Франкліна, що кидається вперед, аперкотами. З кожним раундом все більше боротьби і менше боксу. Рефері відчитав за це обох. Тактика Джошуа трохи нагадує бої Володимира Кличка. У 9-му раунді в американця пройшов класний бічний. Лідер відчув і заклинчував.

Непогано вдався британцю 10-й раунд. Пройшли аперкоти, лівий бічний. У 11-й трихвилинці Франкліну поганіло після пропущеного лівого хука по корпусу. Розвинути епізод Джошуа не вдалося.

Екс-чемпіон мав шанс покласти опонента у вирішальній трихвилинці, але не вдалося розвинути вдалу атаку. Найцікавіше у бою сталося після фінального гонгу. Пристрасті закипіли, на ринг вибігли тренери. До бійки справа не дійшла.

Цікаво, скільки раундів віддадуть американцю? 117-111, 118-111 та 117-111 на користь переможця. Нормальний рахунок.

Джошуа UD 12.