Промоутер об’єднаного чемпіона суперважкої ваги (понад 90,7 кг) з України Олександра Усика (20-0, 13 КО) Олександр Красюк закликав перестати ненавидіти чемпіона WBC із Британії Тайсона Ф’юрі (33-0-1, 24 КО), пише SportNews.

Я не говорив: «Не звинувачуйте Тайсона Ф’юрі». Я сказав: «Перестаньте ненавидіти Тайсона Ф’юрі. Перестаньте тиснути на нього». Він чоловік, як будь-який інший із нас. Він має право вирішувати, що робити з поясом, який належить йому. Йому потрібно приймати рішення, і йому відповідати за це рішення.

Факт у тому, що цей бій не відбувся. І ми не раді цьому. Усі з нас не раді. Ми засмучені цим. Але цей факт — не причина ненавидіти його, тиснути на нього. Тому що він має сім’ю, має шість дітей, він чекає сьомого. Навколо нього друзі. Факт, через який наші бажання не задоволені, не повинен означати, що люди навколо нього мають страждати.

Ось чому я просив і продовжую просити фанів боксу не чинити на нього тиску. Він чемпіон WBC, він бос тут, у Британії. Тож люди знають його, люди люблять його, люди стежать за ним. То чому він раптом у певний момент стає ворогом для всього боксу?