У неділю, 2 квітня, ПСЖ несподівано зазнав другої поразки поспіль у французькій Лізі 1. Парижани не змогли вдома здолати Ліон.

Єдиний гол Бредлі Баркола на 56-й хвилині приніс перемогу Ліону над ПСЖ 0:1. Підопічні Крісттофа Галтьє не змогли врятувати бодай нічию. Навіть зірковий дует атаки у вигляді Ліонеля Мессі та Кіліана Мбаппе не приніс потрібного результату, повідомляє 24 канал.

На «Парк де Пренс» вже не раді Ліонелю Мессі

ПСЖ зазнало другої поразки поспіль у Лізі 1. Нагадаємо, що 19 березня парижани вдома сенсаційно програли Ренну.

Ще перед початком матчу уболівальники паризького клубу публічно висловили своє невдоволення грою та поведінкою Мессі. Фанати ПСЖ освистали Лео, коли його зображення з’явилось на табло «Парк де Пренс».

Фани ще раз показали, що хочуть відходу зіркового аргентинця із ПСЖ.

Після двох поразок поспіль Мессі вже й сам не надто хоче затримуватись у Франції. ПСЖ із 66 очками продовжує лідирувати у Лізі 1, маючи перевагу над найближчим суперником, яким є Ланс, на 6 балів.

ЗМІ активно сватають Лео у Барселону. Очікується, що незабаром може відбутись грандіозне повернення аргентинця у Каталонію. Начебто батько нападника вже завітав у Барселону, де повинен був зустрітись із босом каталонського клубу.