Українець Олександр Усик (20-0, 13 КО) висловив упевненість у тому, що його бій із британцем Тайсоном Ф’юрі (33-0-1, 24 КО) за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі відбудеться. При цьому Циганський король, як називають уродженця Манчестера, був розгублений після того, як наш співвітчизник погодився на невигідний для себе розподіл гонорару за зірваний поєдинок 29 квітня.

Про це Усик заявив в інтерв’ю YouTube-каналу «Київський торт», повідомляє OBOZREVATEL. При цьому він підкреслив, що дуже радий опинитися в рідній країні, хоча й хотів би зараз завершувати підготовку до бою проти володаря чемпіонського поясу Всесвітньої боксерської ради (WBC).

«Я думаю, що поєдинок проти Тайсона Ф’юрі відбудеться. Просто не 29 квітня, як це планувалося. Я добре попрацював у таборі. Звичайно, я хотів би зараз перебувати в таборі. Але я дуже радий бути вдома. Я погодився на його умови. Тому що питання не в грошах, а в самому поєдинку у званні абсолютного чемпіона світу. Він не думав, що я погоджуся на 30% гонорару. Він непередбачуваний хлопець. Він crazy man. Він навіть подумати не міг, що я погоджуся на всі його умови», – сказав Усик.