Відомий футбольний інсайдер Фабріціо Романо заявив, що кандидатом на пост головного тренера національної збірної України є Славен Біліч.

Як повідомляє FanDay, Біліч може очолити національну збірну України, якщо УАФ вирішить змінити свої плани щодо Сергія Реброва.

За інформацією Фабриціо Романо, кандидатура 54-річного хорватського тренера стала актуальною після його відставки з посади головного тренера Вотфорда.

«Славен Біліч є кандидатом на місце у збірній України на випадок, якщо УАФ ухвалить рішення про термінові зміни. Проведуть переговори, щоб вирішити ситуацію з тренером», – написав Романо у своєму Твіттері.

Нагадаємо, що найближчими матчами збірної України є поєдинки з Північною Македонією та Мальтою 16 та 19 червня відповідно. Ці зустрічі відбудуться у рамках кваліфікації синьо-жовтих на Євро-2024.

Зазначимо, що Біліч у вересні минулого року під час сезону прийняв Уотфорд в англійському Чемпіоншипі. 7 березня 2023 року тренер залишив свою посаду.

Нагадаємо, що головною кандидатурою на посаду наставника збірної України є Ребров, проте його контракт із Аль-Айном закінчується лише 30 червня 2023 року.