Українець Олександр Усик (20-0, 13 КО) не справляє враження настільки сильного супертяжа, як його почали вважати після перемог над британцем Ентоні Джошуа (25-3, 22 КО). Вболівальники та експерти переконаються у цьому у поєдинку проти Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО), який є обов’язковим претендентом на пояс Всесвітньої боксерської асоціації (WBA).

Таку думку в інтерв’ю iFL TV висловив промоутер Дюбуа та Тайсона Ф’юрі (33-0-1, 24 КО) Френк Уоррен, повідомляє OBOZREVATEL із посиланням на Boxing Social. Він додав, що Усик ще має довести свій клас, а весь галас навколо поєдинку українця проти Ф’юрі викликаний штучно.

«Зараз усі божеволіють по Усику. Так, він дійсно дивовижний супертяж. Але я просто не думаю, що Усик – такий монстр, яким усі його називають. Я дійсно так не вважаю. І ми це з’ясуємо, якщо ми проведемо бій з Дюбуа, над яким ми працюємо. Це буде цікаво, тому що Усик поб’ється з молодим хлопцем, який вміє бити, який природний супертяж. Це буде досить захопливий бій. Але я думаю, що багато людей просто введені в оману після перемог Усика над Джошуа», – сказав Уоррен.