Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) виклав у себе в Instagram частину інтерв’ю зі старцем Фаддеєм Вітовницьким. На росії прийшли в захват від чергового поста боксера, якого в Україні внесли до реєстру державних зрадників.

Василь Ломаченко опублікував черговий дивний пост, інформує FanDay. Якщо судити, що боксер згоден з усіма словами старця Вітовницького, а раз розмістив у себе на сторінці фрагмент з інтерв’ю з ним, то більш ніж згоден, то можна стверджувати — екс-чемпіон закликає молитися за ворога, тобто за путінських солдатів, які знищують нашу країну і проливають кров українського народу.

«Хоче, не хоче — людина повинна молитися за ворогів, за тих хто нас не любить, хто обтяжений злими думками до нас. Ми повинні молитися за них і бажати їм багато добра. Хочеш чи ні, а людина повинна звільнитися від зла», — сказав старець, який помер ще 2003 року.

Зазначимо, що акаунт Ломаченка заблокований для користувачів з України, тому його пости активно коментують громадяни рф, які із захопленням і радістю реагують на кожен пост боксера.

«В Україні — реальні біси. І це — не лірика і не жарти. Сатана керує країною. А де поклоніння і пам’ятники сатані? Правильно, в Америці та Європі».

«Розсудливості вам, сусіди».

«Треба молитися за ворогів. За тих, хто нас не любить. Тоді вони зрозуміють, що вони не праві».

«Нехай Вас зміцнить Господь. Ангела охоронця Вам, Василю».

Подібних коментарів під постом десятки.

Нагадаємо, що Ломаченко досі не засудив росію за війну проти України. Боксер також не озвучив публічно свою позицію.