Колишній захисник «Ліверпуля» Стів Нікол вважає, що український футболіст «Челсі» Михайло Мудрик «виглядає загубленим» у «Челсі». Нікол особливо відзначив непоказну гру хавбека в поєдинку проти «Астон Вілли» (0:2), коли наш співвітчизник вийшов віч-на-віч, але не зміг зрівняти рахунок, повідомляє OBOZREVATEL.

Замість того, щоб потужно пробити в кут Еміліано Мартінесу, Михайло не лише завдав раннього удару, а й практично віддав м’яч переможцю чемпіонату світу, влучивши йому в руки.

«Кілька тижнів тому, коли Поттер поставив Мудрика в центр, я подумав: «Вау, він чудово впорався», і він добре виглядав. У грі з «Астон Вілла» він виглядав як 14-річний підліток. Все виглядало так, ніби він був наляканий. Його спроба забити була досить ганебною. Він покотив м’яч просто на воротаря і майже не зробив спроби його обвести», — заявив в інтерв’ю ESPN 61-річний британець, який чотири рази ставав чемпіоном Англії.

Нікол додав, що коли він дивиться на Мудрика, то розуміє, що Михайло — це класичний приклад того, що не так із цим «Челсі»: «У ньому взагалі немає жодного впливу на команду».