Британське видання «GOAL» склало свій рейтинг трансферів футбольного клубу «Челсі» у сезоні, в якому команда оформила 15 придбань.

Український вінгер Михайло Мудрік, який підписав контракт із «синіми» у зимове трансферне вікно і перейшов із донецького «Шахтаря», став одним із останніх у даному рейтингу, пише PrSport. Там він посів 2-е місце з кінця, залишивши позаду себе лише П’єра-Емеріка Обамеянга.

Фахівці видання зазначають, що стартові місяці Мудрика у новій команді стали великим розчаруванням як для клубу, так і для фанатського сектору. «Сині» придбали українця за величезну суму (100 млн.), випередивши у гонці ФК «Арсенал», але виправдати свою ціну на старті в АПЛ він не зумів.

Забитими м’ячами український вінгер на даний момент не встиг відзначитися, хоча мав шанси. Наразі ситуація виглядає так, що футболіст не готовий до запитів та темпу Англійської Прем’єр-ліги. Боси клубу, мабуть, також незадоволені грою свого підопічного і вже зараз можуть замислюватися про те, що їм робити в літнє міжсезоння.

Найкращим трансфером «Челсі», на думку «GOAL», стало підписання Енцо Фернандеса з лісабонської «Бенфіки».