Бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі зірвався, а «стріли продовжують летіти». Жартом підтримати українського боксера вирішив Володар титулу «Найсильніша людина планети» Василь Вірастюк.

На своїй сторінці в Інстаграмі він поділився гумористичними фото з Усиком, повідомляє видання «Новини.LIVE».

Спочатку Вірастюк опублікував фото битви поглядів з чемпіоном WBA, WBO, IBF, IBO та The Ring у надважкій вазі та підписав його:

«Запропонував Сашку 70 на 30».

А потім поділився світлиною, на якій обіймає Усика з підписом:

«Ну добре, Сашко. 30 на 70».

Додамо, що це вже не перша “зустріч поглядів” українських богатирів. У 2019 році Вірастюк вже викладав світлини з боксером у свої соцмережі. Тоді спортсмени зустрілися на олімпійській базі в Конча-Заспі, де Усик вів підготовку до свого першого бою в надважкій вазі.

Вірастюк виграв титул «Найсильніша людина світу» у 2004 році, а у 2007 році став переможцем турніру IFSA. Також Василь чемпіон Європи 2007 року. Крім того, шість разів ставав найсильнішою людиною України (2000-2004, 2007).

Нагадаємо, що після зриву бою з Ф’юрі, команда Усика, швидше за все, домовиться про поєдинок проти обов’язкового претендента на пояс за версією WBA Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО). У команд обох боксерів буде 30 днів на переговори, які закінчаться 2 травня.