Президент київського Динамо Ігор Суркіс розповів, хто повинен узяти на себе лідера команди після відходу півзахисника Віктора Циганкова в іспанську Жирону.

У коментарі програмі «Профутбол Digital» Ігор Суркіс назвали нинішніх лідерів Динамо після трансферу Віктора Циганкова в Жирону, повідомляє FanDay.

«Сидорчук і Нещерет. Я розумію, що хлопці повинні об’єднатися. Буяльський три гри пропустив. Фінальний свисток — усе, він не мав права нікого ображати, якщо він ображав. Він не повинен був цього робити ні за якого випадку. Але зараз він буде грати, і я думаю, що з кожним туром ми будемо набирати».

Нагадаємо, що матч 17-го туру української Прем’єр-ліги, в якому Динамо на виїзді обіграло Дніпро-1 (1:0), завершився скандалом.

Спочатку аргентинський хавбек Дніпра-1 Домінго Бланко грубо сфолив на динамівському півзахиснику Буяльському в неігровому епізоді, але отримав від арбітра Дмитра Кривушкіна лише жовту картку.

А після фінального свистка арбітр показав червону картку хавбеку біло-синіх за зайві емоції. У підсумку Буяльський отримав дискваліфікацію на три матчі.