Колишній півзахисник національної команди росії Андрій Канчельскіс розкритикував лондонський Челсі через ситуацію навколо українського вінгера Михайла Мудрика та результати команди цього сезону.

Андрій Канчельскіс вважає, що власник Челсі Тодд Боелі не мав права впускати у роздягальню команди Михайла Мудрика та його агента у той момент, коли українець ще не став гравцем «пенсіонерів», повідомляє FanDay.

«Роздягальня – це справді свого роду сім’я, і сторонні не мають права туди входити. Не знаю чому пустили агента Михайла Мудрика, але це досить дивно.

Тому в Челсі і відбувається бардак: адже він діється і в керівництві, і в колективі. Думаю, що після відходу Романа Абрамовича Челсі, звичайно, перетворився з топ-клубу АПЛ на посміховисько. Це правда».

Також Канчельскіс заявив, що в часи, коли лондонцями володів російський олігарх Роман Абрамович, команда виглядала значно кращою та успішнішою.

«За Абрамовича лондонці перетворилися і регулярно завойовували титули, брали Лігу чемпіонів, виходили у фінали. Солідарний з уболівальниками: вони мають рацію у всьому.

Бажаю їм удачі, і щоб вони ще колись отримали такого керівника, як Абрамович», — сказав Канчельскіс в інтерв’ю пропагандистському телеканалу RT

Нагадаємо, що Канчельскіс народився та виступав в Україні за кіровоградську Зірку, Динамо та Шахтар. Після розвалу СРСР прийняв громадянство РФ. У Європі захищав кольори багатьох команд: Манчестер Юнайтед, Евертон, Фіорентина, Рейнджерс та Саутгемптон.

Завершував кар’єру гравця Канчельскіс у російських Крилах Рад та Сатурні.