Юліан Нагельсманн і Луїс Енріке нещодавно вибули з гонки за посаду головного тренера Челсі. До списку власників “синіх” мав додатися тренер “Селтіка” з Глазго Анже Постекоглу. Фаворитом синіх залишається Маурісіо Почеттіно.

На даний момент Маурісіо Почеттіно є фаворитом керівництва «Челсі» на те, щоб очолити “синіх” в кінці поточної кампанії. Після того, як переговори з Юліаном Нагельсманном і Луїсом Енріке були перервані, до списку Тодда Болі також увійшов… Анже Постекоглу, повідомляє Offside із посиланням на “Daily Mail”.

Австралійський тренер грецького походження успішно керує ” Селтік Глазго” з червня 2021 року – клуб під його керівництвом набирає в середньому 2,35 очка за гру, що є вражаючим результатом. Під керівництвом Анже Постекоглу шотландський клуб виграв національний чемпіонат у сезоні 2021/2022.

57-річний тренер раніше був головним тренером збірної Австралії, обіймаючи цю посаду протягом чотирьох років. Невідомо, наскільки серйозно в “Челсі” сприймають кандидатуру Анжа Постекоглу, але ЗМІ повідомляють, що його ім’я може бути навіть у списку Тодда Болі.