Російську гандболістку і 3-кратну чемпіонку країни Вікторію Дівак знайшли мертвою під вікнами однієї з висоток російської Астрахані. Причиною падіння стала необережність спортсменки.

РосЗМІ повідомили, що ліва напівсередня гандбольного клубу «Астраханочка» випала з 8-го поверху і внаслідок падіння померла, не доживши до свого ювілею (30 років) 3 тижні. Спортсменка не встигла завершити другий сезон у ГК «Астраханочка», а її передчасна смерть стала шоком для всіх, пише PrSport.

Вікторія Дівак померла до того, як на місце події прибула медична допомога — травми виявилися несумісними з життям. Попередньо, смерть сталася внаслідок трагічної необережності.

У професійній кар’єрі Дівак має достатню кількість перемог. У 2009-му році вона разом із юніорською командою рф стала чемпіонкою Європи. У національному чемпіонаті білорусі росіянка брала «золото» у складі ГК «Гомель», а також вона ставала володаркою кубка цієї країни. Разом із клубом «Ахенхайм Трухтерсхайм» у другій національній лізі Франції, вона також вигравала (тоді ж її було визнано найкращим гравцем).

Зазначимо, що Вікторія Дивак є молодшою донькою Віктора Дивака, який свого часу був відомим футболістом «Ротора». Шість років тому вона вийшла заміж за Дмитра Копосова (гандболіст ГК «СКІФ»).