Колишній нападник збірної України та Мілана Андрій Шевченко пригадав свій гол у ворота Інтера, який він забув 20 років тому в півфіналі Ліги чемпіонів.

У цьому сезоні Мілан та Інтер зіграють між собою в рамках півфіналу Ліги чемпіонів. Востаннє їхня зустріч на цій стадії була 20 років тому. Тоді через правило виїзного гола «россонері» пройшли далі і в підсумку стали володарями кубка, пише FanDay.

Автором вирішального голу виявився Андрій Шевченко, який у бесіді з журналістом Джанлукою Ді Марціо назвав його найважливішим у міланському дербі.

«Той гол, який я забив у 2003 році — мій найважливіший гол у дербі. Статистика має значення, але й відчуття теж. Для мене цей гол дорогого коштує».

Також легенда Мілана висловився про шанси «россонері» перемогти в турнірі.

«У кожної з чотирьох команд є шанси. Мілан показав, що перемагають не зірки, а команди. З усіх півфіналістів ця група гравців мене вразила найбільше.

Чи правий Гвардіола, що історія в Лізі чемпіонів має значення? Звичайно, щоб завоювати кубок, потрібно обіграти Реал. Особливо, якщо ним керує Анчелотті», — цитує Шевченка Ді Марціо.

Нагадаємо, перший півфінал між Міланом та Інтером відбудеться 10 травня, а матч-відповідь 16 травня.