Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик розповів про стан півзахисника київського Динамо Миколи Шапаренка, який завершує відновлення після серйозної травми.

Микола Шапаренко отримав серйозну травму хрестоподібної зв’язки коліна в матчі першого туру групової стадії Ліги Європи проти Фенербахче, який відбувся в Стамбулі 8 вересня (1:2).

Хавбек пропустив вісім місяців і повернувся в загальну групу Динамо на початку травня. Однак виконувач обов’язків головного тренера киян Олександр Шовковський поки що не вносив Миколу до заявки на матчі української Прем’єр-ліги.

Авторитетний спортивний журналіст Ігор Циганик розповів в ефірі ютуб-каналу «FootballHub» про стан Шапаренка, пише FanDay.

«Шапаренко тренується в загальній групі, але Шовковський поки не вирішив, щоб він готувався до поєдинків. Немає сенсу форсувати відновлення, тому що була дуже складна травма.

Потрібно відновитися, готуватися, щоб зіграти наступний сезон. Можна зараз вийти й отримати рецидив, не потрібно цього робити», — сказав Циганик.

24-річний Шапаренко провів у поточному сезоні дев’ять матчів у всіх турнірах і зробив одну результативну передачу. Контракт півзахисника з київським клубом дійсний до вересня 2025 року.