Відомий український журналіст Ігор Циганик висловився щодо чуток про те, що Ігор Суркіс незадоволений грою лідера київського Динамо Віталія Буяльського.

Про це пише «Український футбол».

«Я ніколи не чув, щоб Буяльським були незадоволені в ігрових компонентах. Буяльським були незадоволені, що він досвідчений футболіст, отримав червону картку та триматчеву дискваліфікацію в матчі, який вони виграли. Тому що досвідчений футболіст має стримувати емоції. Хочеш щось сказати арбітру, скажи йому за стадіоном, цим були незадоволені».

Також Циганик відмітив вплив Буяльського на гру київського Динамо. На думку журналіста, цей футболіст є ключовим для киян.

«А за ігровими якостями – Буяльський лідер Динамо. Безперечно, що від лідерів чекають більшого, і ця дискваліфікація десь наклалася і цим були незадоволені. Наприкінці сезону з лідерами Динамо будуть серйозні розмови у президента клубу щодо їхнього ставлення до роботи», — сказав Циганик.

  • 30-річний Буяльський провів цього сезону 36 матчів у всіх турнірах, забив 13 голів і зробив десять результативних передач.
  • Контракт півзахисника з київським клубом діє до червня 2025 року.
  • Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у вісім мільйонів євро.
  • Віталій Буяльський за час виступів за Динамо зіграв у 289 матчах в усіх турнірах, в яких забив 63 гола та зробив 45 асистів.