Олімпійська чемпіонка Пекіна-2022 Вероніка Степанова, яка раніше проговорилася, навіщо росіяни крадуть пральні машинки в Україні, закликала росії вийти зі складу Міжнародної федерації лижного спорту (FIS). Представниця країни-агресорки зазначила, що це позбавить рф участі в Олімпіаді, але «є речі важливіші» цих змагань.

Про це Степанова, яка яро підтримує кремлівського диктатора володимира путіна та військову агресію рф, заявила пропагандистському телеканалу «Матч ТВ», повідомляє OBOZREVATEL. Лижниця додала, що не чекає позитивних рішень від FIS щодо допуску до турнірів, а тому росіянам варто відмовитися від членства у федерації та бойкотувати Ігри.

«24 травня FIS має нарешті сказати щось виразне щодо нас, російських лижників, у сенсі допуску на міжнародні змагання. Точніше, недопущення. Жодних ілюзій у мене немає. Те, що FIS оголосить, має сприйматися не як «від дому відмовили», а неминуче, хоч і не безболісне розлучення. Внаслідок «відсутності взаєморозуміння; різних поглядів на спільне життя та втрати почуттів взаємної поваги та любові». Так, таке розлучення залишить нас з високою ймовірністю без найближчої Олімпіади, але є речі важливіші навіть за найголовніші змагання», – заявила спортсменка.