Португальський футболіст Кріштіану Роналду найближчим часом може піти з «Аль-Насра». Ветеран ухвалив рішення повернути до Європи із Саудівської Аравії.

Причиною таких дій стали сварки в родині Кріштіану Роналду та Джорджини Родрігес, повідомляє видання «Новини.LIVE» із посиланням на Daily Mail.

Капітан збірної Португалії Кріштіану Роналду вирішив залишити «Аль-Наср». Журналісти стверджують, що футболіст вже найняв юристів, які мають звільнити його від контракту з клубами із найменшими фінансовими втратами.

Чому Роналду йде з «Аль-Насра»?

Кріштіану багато що не влаштовує як у Саудівській Аравії, так і в клубі з Ер-Ріяда. Йдеться про інфраструктуру, підхід до тренувань, управління клубом та багато іншого. Футболіст скаржився друзям, що у вихідні дні йому навіть нема куди сходити.

Гра за «Аль-Наср» постійно стає причиною суперечок Кріштіану Роналду з його громадянською дружиною Джорджіною Родрігес. Їй також нудно в Саудівській Аравії. Модель сумує за дому в Іспанії та друзями. Їй доводиться постійно літати з Ер-Ріяду до Мадрида і назад, оскільки вона працює в іспанській столиці.

Роналду зробив вибір між кар’єрою та родиною. Він уже міг оголосити керівництву «Аль-Насра» про бажання покинути клуб, хоча це поки що не підтверджено офіційно. Кріштіану намагатиметься знайти нову команду в Європі чи США.