Український спортивний журналіст і коментатор Ігор Циганик має інформацію, що каденція Мірчі Луческу в «Динамо» продовжиться ще один сезон.

«Поки що відновлюється Луческу. Зараз домовляються про збори. Перша і юнацька команда разом проходитимуть перші збори. Команда стартуватиме в кваліфікації Ліги конференцій і буде намагатися пробитись до групового етапу цього турніру. Зараз Луческу на відстані управляє процесом. Він визначає склад, спрямування тренувань, всі важелі керування в нього. Шовковський, який виграв чотири з п’яти матчів, головний фаворит на посаду головного тренера, якщо Луческу не зможе продовжити роботу. Але я думаю, що Луческу ще рік відпрацює в «Динамо», — розповів Циганик в етері авторської програми.

«І президент «Динамо» налаштований, щоб Луческу відпрацював рік. Він вибудовував команду, дав багатьом молодим шанс і хочуть спробувати щоб вона спрогресувала. Команда прогресивна, але грає без тиску. В «Динамо» виникають проблеми, коли з’являється тиск. І я вам гарантую, що арбітри притримали «Динамо» цієї весни. Притримали в матчі з «Інгульцем» і далі в команди пішла чорна полоса. Як команда виглядатиме під тиском, побачимо в наступному сезоні. Трансфери нових футболістів в «Динамо» не очікуються», — зазначив Циганик.