Донецький «Шахтар» сьогодні відзначає 87-річчя клубу. У зв’язку з цією подією до вболівальників звернувся гендиректор «гірників» Сергій Палкін.

«Сьогодні, 24 травня, «Шахтар» відзначає 87-річчя клубу. Від моменту заснування «Шахтар» пройшов величезний шлях, долаючи труднощі, здобуваючи трофеї та визнання у європейському й світовому футболі. Період становлення і важкі повоєнні роки після Другої світової змінилися першими великими перемогами 1960–1980-х років. Далі, з приходом президента Ріната Ахметова, настала золота ера в історії клубу – тріумф у Кубку УЄФА, 13 титулів чемпіона України і ще понад два десятки Кубків та Суперкубків України.

Зараз клуб, як і вся країна, проходить крізь найважчі випробування у своїй історії. Але сильний український і справжній «шахтарський» характери не дають опускати руки. Ми продовжимо боротися та вигравати трофеї, ми продовжимо долати всі перешкоди й допомагати країні, ми продовжимо писати нову історію перемог «Шахтаря» та України!

Вітаю президента клубу Ріната Ахметова, всіх футболістів і тренерів, які здобували славу «Шахтаря» протягом цих 87 років та продовжують робити це зараз, вітаю колишніх і теперішніх співробітників клубу, а найголовніше – вітаю мільйони вболівальників різних поколінь, які палко й віддано підтримують команду в усі часи та надихають «Шахтар» на нові звершення! З днем народження, «Шахтар»!, — заявив Палкін.