Колишній гравець національної збірної України Євген Левченко розкритикував роботу УАФ щодо підписання нового коуча головної команди країни, повідомляє SportNews.

Після того, як Олександр Петраков покинув збірну України, посада головного тренера стала вакантною. Ребров вважався фаворитом на посаду, але його контрактні зобов’язання перед «Аль-Айном» були на перешкоді.

Збірна України провела перший матч відбору на Євро-2024 проти Англії з виконувачем обов’язків головного тренера Русланом Ротанем, що викликало обурення у футбольній спільноті.

Сага з підписанням Реброва добігає свого кінця. За чутками, його буде офіційно представлено як головного тренера збірної у вівторок, 30 травня.

Левченко поділився своїми думками щодо підписання Реброва.

«Вся ця епопея від УАФ з призначенням головного тренера ‒ це фарс і наслідки непрофесійного менеджменту. Якщо відверто, це ненормально, коли команда готується до надважливих офіційних матчів, і ніхто не знає, хто буде тренером, немає стратегії розвитку – це абсолютний нонсенс, жодна країна світу так не працює. Якщо в тебе немає плану А, має бути план В і план С.

Я дуже радий, що був запасний варіант з призначенням молодих тренерів Ротаня і Кравченка, але якщо дивитись на цю епопею з Ребровим, це якийсь цирк: Реброва призначили; Ребров відмовився; Ребров вже збирає помічників; ні, будуть інші помічники. Робота УАФ виглядає зі сторони дуже непрофесійною», — заявив Левченко в інтерв’ю «Українському футболу».