Колишній чемпіон світу у другій середній і напівважкій вазі Андре Уорд в інтерв’ю YouTube-каналу Sporting News порадив абсолютному чемпіону легкого дивізіону Девіну Хейні (30-0, 15 КО) провести реванш проти українця Василя Ломаченка (17-3, 11 КО).

Про це пише XSport.

«Ему буде важко дати реванш через ситуацію з вагою, але, безумовно, я показав, як би вчинив у такій ситуації. Особисто я б дав реванш, оскільки я люблю конкуренцію. Справа не тільки в тому, що публіка говорила про мою поразку. Я особисто хотів розставити всі крапки над «i». Я думаю, що Хейні слід зробити те ж саме.

Думаю, що йому потрібно влаштувати реванш з Ломаченком, оскільки в плані спадщини і грошей зараз, в цих умовах для нього немає більш вигідної ситуації після їх першого бою. Звичайно, бої з Шакуром Стивенсоном і Джервонтою Девісом – великі, але люди хочуть, щоб він дав реванш Ломі. Всі сфокусовані на цьому поєдинку. Я думаю, що Девін може заробити і виступити краще, ніж минулого разу, показати різницю.

Подивимося, тому що з Ломою теж потрібно рахуватися. Я не впевнений, що зараз хтось хоче побачити інший бій», — сказав Уорд.