Своїм баченням на перспективу українського боксера Василя Ломаченка на міжнародній арені поділився відомий у минулому боксер, ексчемпіон у напівлегкій вазі Пол Маліньяджі.

Про це пише PrSport.

Він вважає, що після такої несправедливої поразки від американця, його шлях у боксі має добігти кінця. Незважаючи на те, що на рингу проти Хейні Ломаченко виглядав досить конкурентно, у свої 35 років українець поступово віддаляється від піку своєї фізичної форми, і більшого навряд чи доб’ється…

Маліньяджі визнає, що в бою за абсолютний титул чемпіона Василя просто обікрали, але таке у великому боксі відбувається вже не вперше. На думку екс-чемпіона, у поєдинку проти Хейні він мав стати абсолютним чемпіоном у своєму дивізіоні, і на цьому моменті завершити свою професійну кар’єру. Але момент урочистої коронації у Ломаченка відверто вкрали, і після цього йому краще більше не робити спроб завоювати цей титул.

Нагадуємо, що за свою кар’єру Василь двічі намагався стати абсолютним чемпіоном у легкій вазі, і обидва рази йому цього не вдалося зробити. У перший раз його спіткала невдача в поєдинку проти Теофімо Лопеса, тепер же переміг Девін Хейні, який зберіг за собою титул абсолютного чемпіона.