Серіал під назвою перехід Сергія Реброва у збірну України закручується та набирає обертів. Головний тренер «Аль-Айна» оголосив, що покидає свою посаду, а йому одразу знайшли заміну.

Це сталося після програного фіналу Кубка Ліги ОАЕ, повідомляє видання «Новини.LIVE».

«Сьогоднішній матч — мій останній із «Аль-Айном». Я сподівався завершити кар’єру в «Аль-Айні», вигравши Кубок ліги ОАЕ. Я дякую співробітникам клубу та вболівальникам, які підтримували команду протягом двох сезонів», — повідомив наставник.

Гра проти «Аль-Шарджа» завершилася поразкою підопічних українського фахівця з рахунком 1:2. Рахунок у матчі було відкрито на 30-й хвилині. Куаме Аутонне Куадіо вивів «Аль-Айн» вперед. Проте вже через 13 хвилин суперник зрівняв рахунок, а на 10-й доданій до першого тайму вийшов уперед.

«Останні два роки я провів у цій чудовій команді. Ми боролися у чемпіонаті, і нам не вдалося підготуватися до сьогоднішнього матчу. Матч був дуже напруженим, але ми програли, незважаючи на наші зусилля та прогрес», — додав після матчу Ребров.

Три поразки у фіналах

«Аль-Айн» разом із Сергієм Ребровим програв усі 3 фінали у кубках: поразки у Суперкубку ОАЕ, Кубку ОАЕ та тепер Кубку ліги. У всіх трьох матчах команду українського наставника обігравав Космін Олерою разом із «Аль-Шарджа».

Ребров очолював «Аль-Айн» з 2021 року. За цей час він виграв із командою чемпіонат ОАЕ та кубок країни у сезоні 2021/22. Загалом він провів 72 матчі на посаді головного тренера «Аль-Айна», 45 поєдинків виграв, 9 програв і 18 були зіграні внічию.

Ймовірно, що продовжить кар’єру тренер на чолі збірної України. Про це нещодавно писав відомий інсайдер Фабріціо Романо. А замість Реброва «Аль-Айн» одразу назначив Альфреда Схредера, який тренував нідерландський «Аякс».