Спортивний директор донецького Шахтаря Даріо Срна висловився щодо виграного «гірниками» титулу чемпіонату України сезону 2022/2023. Про це пише «Український футбол».

«Шахтар показав емоції, показав силу. Вибачте мені, «показав яйця». Ще хочу привітати мого друга Олександра Кучера, який виконав величезну роботу з Дніпром-1. Це непроста команда. Вони билися до останнього за чемпіонство. Хочу привітати Довбика, який відіграв божевільний сезон», – цитує Срну офіційний сайт донецького клубу.

Також хорват додав наступне стосовно перемоги в чемпіонаті України:

«Буде більше таких клубів – в Україні буде дуже сильний чемпіонат. Тому дякую всім президентам клубів за підтримку від перших хвилин. І ми подарували нашим уболівальникам, які є всюди, хоч трохи футбольних емоцій. Дякую людям, які прийшли на стадіон. І дякую всім!»

Шахтар після цієї перемоги над Дніпром-1 (3:0) набрав 72 очки і став недосяжним для Дніпра-1, у якого 64 бали. Донецький клуб виграв 14-й раз чемпіонат України. До слова, Ігор Йовічевіч вперше здобув золоті медалі УПЛ. Також додамо, що Шахтар зіграє в груповому раунді Ліги чемпіонів наступного сезону.