Здається, Ігорю Суркісу слід гарненько вичистити менеджментський штат свого клубу, інакше йому доведеться витрачати свої гроші, оплачуючи їх прорахунки і відверто халатне ставлення до роботи.

По завершенню сезона на Динамо скоріш за все чекає чималий штраф від всесвітньо відомої компанії New Balance, – повідомляє «Український футбол» із посиланням на 1927.kiev.ua.

Зважаючи на контракті умови, які були раніше, київське Динамо має хоча б раз на сезон зіграти в третьому (запасному) комплекті форми. Саме з таких міркувань в травні 2021 року біло-сині вийшли в нетиповому для себе комплекті на матч проти Маріуполя.

Як стало відомо, на сьогоднішню гру проти Вереса підопічні Олександра Шовковського вийдуть в білому комплекті. Тож на протистояння із Металістом в останньому турі української Прем’єр-ліги, зважаючи не те, що це домашній матч для харків’ян, тому саме вони обирають собі домашню форму, а вона в них жовта, кияни не зможуть одягнути свій запасний, третій комплект форми, бо він теж жовтого кольору.