Зірковий аргентинець Ліонель Мессі не збирається більше чекати — він хоче ухвалити рішення про своє майбутнє найближчими днями. Про це повідомляє META із посиланням на іспанські ЗМІ.

Вже давно відомо, що чемпіон світу цього літа знову змінить клуб. 30 червня закінчується термін його договору з ПСЖ. 35-річний футболіст не планує продовжувати його.

Батько футболіста, Хорхе Мессі, якийсь час тому оголосив, що футболіст ухвалить рішення про майбутнє після закінчення сезону. Минулими вихідними парижани забезпечили собі чемпіонство Франції.

Це спонукало Мессі прискорити процес передачі. Іспанські ЗМІ повідомили, що гравець хоче обрати новий клуб найближчими днями.

Хоча давно ходять чутки, що Мессі може повернутися до Барселони, каталонці досі не робили йому офіційної пропозиції. По-перше, він має відповідати вимогам фінансового феєр-плею Ла Ліги.

Якщо найближчими днями нічого не зміниться, повернення Мессі до Барселони може виявитися неможливим. Не виключено, що футболіст хоче чинити тиск на каталонську команду та керівництво Ла Ліги.

Mundo Deportivo підтверджує, що одна із пропозицій, отриманих аргентинцем, — це неймовірний контракт із Аль-Хіляль. У Саудівській Аравії він міг би стати найоплачуванішим гравцем світу. Аргентицю пропонують зарплату у розмірі 500 мільйонів євро за сезон.