Стала відома зарплата воротаря Зорі Олександра Сапутіна. За словами ведучого «ТаТоТаке» Михайла Співаковського, 19-річний голкіпер отримує в луганському клубі 15 тисяч гривень на місяць.

Як зазначає «Український футбол», що навесні Сапутін став основним голкіпером луганської команди. Він взяв участь у 14 матчах, у восьми з яких залишив свої ворота у недоторканості. Цікаво, що тільки в одному з шести попередніх матчів Сапутін пропускав, а саме в поєдинку проти Шахтаря (0:3).

Футбольну кар’єру Сапутін розпочав у футбольному клубі Дніпро, де виступав за юнацькі команди з 2016 по 2020 рік. У 2020 році перейшов до луганської Зорі. У дорослому футболі дебютував п’ятого березня 2023 року в матчі проти полтавської Ворскли, у якому його команда перемогла з рахунком 3:2. Перший «сухий» матч Сапутін провів 18 березня проти київського Динамо, тоді його команда виграла з рахунком 1:0.

На даний момент Дніпро-1 разом з Зорею мають по 64 очки в активі, але у підопічних Кучера краще різниця забитих-пропущених. Дніпровська та луганська команди посідають другу та третю позиції в УПЛ. Зазначимо, що колектив, який в чемпіонаті України посяде друге місце, зіграє в кваліфкації Ліги чемпіонів.