Півзахисник збірної Хорватії Лука Модрич може залишити «Реал» цього літа. На титулованого півзахисника чекають у Саудівській Аравії.

Модрич має намір знову возз’єднатися з Роналду в одній команді, повідомляє видання «Новини.LIVE» із посиланням на Diario.

Інвестиційний фонд Саудівської Аравії продовжує спроби зібрати у місцевому чемпіонаті зірок світового футболу. Лука Модрич теж отримав вигідну пропозицію приєднатися до одного з клубів в Ер-Ріяді.

Пропозиція для Модрича

37-річний півзахисник мадридського «Реала» може розпочати новий сезон у Саудівській Аравії. Лука Модрич отримав пропозицію, від якої не зміг відмовитися. Хорват уже повідомив керівництво «королівського клубу» про бажання покинути «Сантьяго Бернабеу».

Контракт Модрича з «Реалом» розрахований до літа 2023 року. У Саудівській Аравії гравцю запропонували угоду на три сезони із зарплатою 120 млн євро за рік. Він ухвалив рішення про зміну клубу.

Разом із Лукою Модричем до Саудівської Аравії вирушить і форвард «Реала» Карім Бензема. У цій країні вже грає Кріштіану Роналду, який захищає кольори клубу «Аль-Наср». Аргентинець Ліонель Мессі теж отримав вигідну пропозицію з Ер-Ріяду.

Лука Модрич виступає за «Реал» із 2012-го року. У сезоні 2022/2023 хорватський півзахисник відіграв за мадридську команду 51 поєдинок у всіх турнірах. На його рахунку шість забитих м’ячів та стільки ж результативних передач.