Французький «ПСЖ» хоче позбутися Неймара. Спортивний директор клубу Луїш Кампуш вважає, що бразилець погано впливає на атмосферу в команді.

Неймара вже запропонували каталонській «Барселоні», повідомляє видання «Новини.LIVE» із посиланням на Sport.es.

Варіант із поверненням до «Барселони»

Контракт Неймара з «ПСЖ» діє до літа 2027 року, проте вже зараз зрозуміло, що бразилець покине команду вже найближчими місяцями. 31-річний футболіст теж не проти змінити обстанову. Він чекає на пропозиції від «Манчестер Юнайтед», але вона надійде тільки у випадку, якщо шейх Аль Тані зможе придбати англійський клуб.

Тим часом керівництво «ПСЖ» вже запропонувало «Барселоні» викупити контракт Неймара. Каталонцям продадуть футболіста за суму 50 млн євро. Бразилець у 2017 році перейшов до «ПСЖ» саме з «Барселони», і тоді за нього заплатили 330 млн євро.

Відповідь «синьо-гранатових» щодо цієї пропозиції невідома. При цьому Неймар готовий скоротити зарплату, щоб повернутися на «Камп Ноу». У французькому «ПСЖ» він заробляє 3,5 млн євро на місяць.

У сезоні 2022/2023 Неймар зіграв за «ПСЖ» 29 поєдинків у всіх турнірах. Бразилець записав на свій рахунок 18 м’ячів та 17 результативних передач.