Новий наставник національної збірної України Сергій Ребров поділився враженнями від повернення в рідну країну, а також розповів про плани на найближчі матчі. Спочатку головна команда проведе спаринг із Німеччиною, а потім на наших хлопців чекають відповідальні матчі проти Північної Македонії та Мальти в рамках відбіркового турніру до Євро-2024.

«Я дуже радий, що буду зі своїм народом, з Україною. Моя сім’я, моя дружина дуже хочуть повернутись. І ми раді це зробити. Коли ми поверталися потягом, то я бачив багато дітей, які повертаються. Для мене не так складно повернутися, а ось їм, мабуть, важче. А для мене тут навіть питання нема».

Ми рухатимемося від гри до гри. Матч з Німеччиною? Я вважаю, що будь-яка гра є важливою. Для мене все нове, для гравців будуть нові вимоги з мого боку. Отже, всі матчі важливі, особливо з таким противником, як Німеччина».

Хвилювання немає. Я дуже радий повернутись. В іншій країні важче працювати, у тому числі через мову, через іншу культуру. Мені буде комфортніше працювати з україномовними гравцями, які мене знають та які краще зрозуміють мої вимоги», — заявив Ребров.

Ребров дебютує на тренерському містку збірної наступного понеділка, 12 червня, у контрольному матчі з Німеччиною.