Лео Мессі пояснив своє рішення не повертатися більше в каталонську «Барселону». Цього літа у нього закінчився контракт із ПСЖ, і була можливість повернутися до «Барси», але форвард усе зважив і вирішив відмовитися від пропозиції каталонського клубу, зробивши вибір на користь свого комфорту і добробуту своєї сім’ї, пише PrSport.

За словами Мессі, він продовжить футбольну кар’єру в США, в команді «Інтер Маямі». У «Барселону» він не захотів повернутися з тієї причини, що його доля знову б опинилася в чужих руках, і ніхто не знає, чим би справа закінчилася цього разу. Ба більше, повідомлялося, що прибуття Мессі означало б скорочення заробітних плат інших гравців клубу, а цього б йому не хотілося.

Останні роки були дуже складними для Ліонеля Мессі, і тепер він хоче більше часу проводити зі своєю сім’єю в більш спокійній атмосфері. Футболіст ще не встиг відновитися після виграшу чемпіонату світу, і тому рішення не їхати в «Барселону» він ухвалив свідомо та виважено.

Нагадуємо, що 2021 року Мессі вимушено пішов із «Барселони», оскільки клуб не зміг зареєструвати його новий контракт згідно з правилами фінансового фейр-плей Ла Ліги. Форвард 2 сезони провів у «ПСЖ», вигравши з новою командою 2 рази Лігу 1 і 1 раз Суперкубок Франції.