Станіслав Ребров — батько головного тренера збірної України Сергія Реброва — вважає, що Олександр Шовковський може стати коучем київського «Динамо». Наприкінці сезону він був в. о. керманича киян через хворобу Мірчі Луческу.

«Я — за Шовковського! Хочу, щоб він був головним тренером «Динамо». У нього, може, не відразу все вийде, як і в кожного тренера, але він своя людина і знає дух та історію команди. Він динамівець до мозку кісток.

Я дуже позитивно сприйняв призначення Шовковського в. о. головного тренера „Динамо“. Думав, якщо він добре себе покаже, то його залишать головним.

А бачите, як виходить. Преса пише, що пан Луческу не збирається йти і має намір відпрацювати рік контракт. Думаю, Шовковський залишиться в його штабі, а через рік займе місце Луческу.

Він може повторити шлях Сергія, який теж починав помічником головного тренера в «Динамо»? Думаю, так. За ці вісім ігор Шовковський показав себе позитивно — що може тренувати «Динамо». Він стоятиме на обліку в товариша Суркіса», — розповів Станіслав Ребров в інтерв’ю виданню FanDay.