Відомий український тренер В’ячеслав Грозний привітав Шахтар з чемпіонством і виділив гравця донецької команди, який може перейти в один з європейських топ-клубів, пише FanDay.

«Диво, але це спорт. Хочу приєднатися до привітань Шахтаря, який завоював золоті медалі і представлятиме Україну в Лізі чемпіонів. Хочу також привітати Ворсклу, вони заслужили і все для цього зробили», — сказав Грозний.

Грозний відзначив заслугу головного тренера «гірників» Ігора Йовічевича в успіху команди.

«Хотів би зробити комплімент Йовічевичу. Шахтар молодці. У Дніпра-1 був шанс стати чемпіонами, але вони втратили багато очок», — зазначив фахівець.

В’ячеслав Вікторович виділив одного з футболістів Шахтаря, який у найближчому майбутньому може зацікавити європейські топ-клуби. На його думку таким буде півзахисник Георгій Судаков.

«В останньому турі Шахтар міг дозволити собі дати пограти неосновним гравцям. Це їхнє право. Але там немає посередніх гравців. Молоді, талановиті, вони ростуть. Судаков сьогодні — один із найкращих диспетчерів не тільки України.

Думаю, що протягом року за ним будуть дивитися дуже сильні клуби Європи. Та й за іншими гравцями», — заявив Грозний.

Фахівець також поділився думкою про ігрові якості Судакова.

«Не хочу занадто компліментарно говорити, щоб не зазналися. Але в нього є задатки дуже сильного диспетчера. Він дуже добре бачить гру, до прийому м’яча бачить найкращий хід, це дуже важливо», — додав Грозний в ефірі програми «Футбольний формат» на ютуб-каналі «Espreso».