Капітан збірної України Андрій Ярмоленко на пресконференції напередодні товариського матчу з командою Німеччини відповів на запитання, чи розглядає варіант повернення до київського «Динамо».

33-річний вінгер «Аль-Айна» утримався від заяв, де збирається продовжити кар’єру, проте заінтригував журналістів та уболівальників своєю відповіддю, передає ТСН.

«Не знаю, побачимо. Наразі я ще маю контракт з «Аль-Айном», я повинен поважати це. Зараз я зосереджений на національній збірній. Після цих матчів ви все знатимете», – сказав капітан «синьо-жовтих».

Після цього Ребров потролив Ярмоленка, що в прийдешньому спарингу національної команди німецькі клуби можуть придивитися до нього та замислитися над трансфером.

«Думаю, це зараз хороша реклама для Андрія. У нього закінчується контракт через 10 днів – деякі німецькі клуби можуть побачити його», – сказав Ребров.

Ярмоленко відповів, що за таку рекламу пригостить тренера напоями.

«Дякую, друже. З мене випивка», – пожартував капітан збірної України.

Зазначимо, що контракт Ярмоленка з «Аль-Айном» чинний до 30 червня 2023 року. Минулого сезону Андрій провів 33 матчі за еміратський клуб у всіх турнірах, забив 12 голів та зробив чотири результативні передачі.

Ярмоленко виступав за «Динамо» від 2007 до 2017 року. У складі «біло-синіх» він зіграв 340 матчів в усіх змаганнях, забив 137 голів і віддав 90 асистів.

Влітку 2017 року Андрій за 25 мільйонів євро перейшов з «Динамо» до дортмундської «Боруссії». Від літа 2018 року він захищав кольори лондонського «Вест Гема», а в липні 2022-го приєднався до «Аль-Айна», де грав пів керівництвом Реброва.

Матч Німеччина – Україна відбудеться у понеділок, 12 червня, в німецькому Бремені на арені «Везерштадіон». Початок – о 19:00 за київським часом.