Сага з відставкою хорватського наставника тільки набирає обертів. У фахівця справи у колективі не були шикарними.

Провідні футболісти Шахтаря не були задоволеними роботою Ігоря Йовічевіча. Відставка хорватського фахівця стає все логічнішою, інформує 24 канал.

Неприємні залаштунки

Керівництво донецького Шахтаря вирішило прийняти сенсаційне рішення – звільнити з посади головного наставника Ігоря Йовічевіча, який взагалі міг не опинитися у стані «гірників», разом з його тренерським штабом. Крок босів «кротів» може виглядати абсурдним, оскільки вони готові попрощатися з тренером, який привів їхній клуб до чемпіонства, гідних виступів в Лізі чемпіонів та хороших результатів Ліги Європи. І це все практично з «новоствореною» командою. Проте нові деталі можуть кардинально вплинути на перший погляд ситуації.

«Ахметов справді непогано розуміється на футболі. Напевно, він може відрізнити позиційну гру від якогось антифутболу. Гадаю, у нього є якесь бачення. Тому якесь «гра не збуджує» має право на існування. Але звільнення Йовічевіча – це все ж дивина. Те, що я знаю на сто відсотків, – не всі футболісти були задоволені Йовічевічем, глибиною його роботи, тактикою, увагою до деталей. Скажімо так, впливові гравці невдоволені,» – розповів Євген Кузьменко у ефірі ТаТоТаке.

Цікаво, що донецький клуб зберігає абсолютну тишу, не коментуючи події. Проте відхід Йовічевіча з Шахтаря підтвердили хорватські ЗМІ.