Півзахисник збірної України Віталій Буяльський не має наміру проводити всю кар’єру в «Динамо». Досвідчений футболіст мріє спробувати сили в іншому чемпіонаті.

Президент київського клубу Ігор Суркіс прокоментував чутки про можливий відхід гравця в інтерв’ю «ТаТоТаке», повідомляє видання «Новини.LIVE».

Цього літа на «Динамо» чекають суттєві кадрові зміни. Частина футболістів піде з команди. Клуб не може й надалі платити лідерам велику зарплату і вже звернувся до них із проханням віднестися до ситуації з розумінням.

Трансфер Буяльського

Одним із гравців, яких попросили погодитися на нижчу зарплату, став 30-річний Віталій Буяльський. Його контракт із «Динамо» діє до літа 2025 року. Однак хавбек може піти з клубу раніше.

Ігор Суркіс спростував інформацію про погіршення відносин із Віталієм Буяльським. Згідно з твердженням президента «Динамо», він не має розбіжностей із футболістом. Буяльський розуміє, наскільки він важливий для команди та їде з нею на збори.

Суркіс згадав про те, що Буяльський мріє пограти за кордоном в одному із найкращих чемпіонатів Європи. Президент «Динамо» пообіцяв відпустити футболіста, як тільки отримає вигідну пропозицію щодо нього.

Минулого сезону Віталій Буяльський забив у складі «Динамо» 13 голів. Також на його рахунку десять результативних передач.