Відомий український півзахисник Андрій Богданов згадав, як мав різні варіанти продовження кар’єри в європейських чемпіонат та як потрапив у молдовський Саксан.

Богданов, який є вихованцем Динамо, з 2009 по 2012 рік належав київському Арсеналу. У цей час кар’єри півзахисником активно цікавилися клуби з провідних європейських чемпіонатів. Півзахисник розповів про варіанти із Франції та Німеччини, пише «Український футбол».

«Це було давно, коли я ще грав в Арсеналі. Був варіант із Ганновером. Потім я дізнався, що до Арсеналу звертався Сент-Етьєн. Тоді ще [П’єр-Емерік] Обамеянг там грав. Тренер Ганновера дзвонив агенту, який вирішував із Європою, але там щось не склалося», – сказав Богданов.

У липні Андрій приєднався до Саксана, який виступав у найвищій молдавській лізі, але пробув у команді недовго. Футболіст розповів, як потрапив до Саксану та з якими футболістами там грав. Також хавбек не приховує, що не задоволений діями свого ексагента Селюка.

«В мене був агент Селюк. Він задурив мені голову, і так склалося. Він багато чого говорив і каже. Я тоді йому вірив, бо був дуже молодий. А потім я з ним розірвав стосунки. У Саксані було 17 африканців, я там пробув лише тиждень.

Я потрапив до африканської команди у Молдові. Хлопці виходили на тренування у бутсах, не одягаючи шкарпетки. Було дуже весело», – сказав Богданов в ефірі ютуб-каналу «SportArena».