Марте Олсбю-Ройселанн розповіла, чим займається після завершення спортивної кар’єри.

«Я абсолютно не пошкодувала про те, що завершила кар’єру. Трохи дивно, що я не сумую за професійним спортом.

Час, що минув відтоді, як я оголосила про відхід зі спорту, був хорошим. Це був напружений час через продаж будинку в Ліллехаммері та будівництво нового у Фруланні, а також інші заходи, такі як лекції. Це був цікавий час, і він пролетів дуже швидко», — сказала триразова олімпійська чемпіонка з біатлону.

Нещодавно Марте повідомила, що чекає на дитину.

«Цієї осені життя зміниться. Я очікую на малюка. Я з нетерпінням чекаю цього, і це буде абсолютно нове життя порівняно зі спортом.

Думаю, це буде чудово, і мені було приємно поділитися цією новиною, оскільки останнім часом мій живіт став досить великим. Було приємно сказати це вголос і з гордістю показати свій живіт», — зазначила Ульсбю-Ройселанн.

Ексспортсменка ще не визначилася, чим займатиметься в майбутньому.

«Єдине, з чим я визначилася на цей момент, — це те, що у мене буде повноцінна літня відпустка, тому що з минулого разу минуло багато часу.

Я не хочу поспішати з тим, щоб брати на себе зобов’язання і відразу переходити на роботу з повною зайнятістю. Але я розумію, що скоро мені доведеться повернутися до повноцінної роботи, просто я поки не знаю, що це буде», — додала Олсбю-Ройселанн.