Ведучий проєкту KDK Сергій Болотніков прокоментував повернення капітана національної збірної України Андрія Ярмоленка до київського Динамо.

27 червня Динамо офіційно оголосило про підписання контракту з Андрієм Ярмоленкаом. Угода гравця з киянами діятиме два роки, а після завершення кар’єри капітан збірної України стане спортивним директором «біло-синіх».

За інформацією «ТаТоТаке», вінгер зароблятиме в Києві близько одного млн доларів на рік, при цьому іншим футболістам масово скорочують зарплати. Болотніков вважає, що гравці Динамо скинулися на зарплату Ярмоленка, пише «Український футбол».

«Найголовніший мінус у цій історії, що Ярмоленко приходить у дуже дивний час. У Динамо зараз відбувається скорочення зарплати. І тут приходить людина, яка буде отримувати мільйон на рік. Виходить, що гравці скинулися на зарплату Ярмоленка».

На думку журналіста, така ситуація дуже негативно вплине на атмосферу в роздягальні Динамо, яка і так зараз не в найкращому становищі.

«Уявляєте, яка буде атмосфера в команді? Вона і так зараз не дуже через те, що їм обрізали зарплату, а тепер вони гратимуть зі священною коровою, у якої зарплата у три-п’ять разів більша», – сказав Болотніков.