Півзахисник збірної України Георгій Судаков може розпочати наступний сезон в іншому чемпіонаті. Молодим футболістом цікавляться кілька закордонних клубів.

Судаков має шанс переїхати в італійську Серію А, повідомляє видання «Новини.LIVE» із посиланням на Tutto Mercato.

Ще один лідер донецького «Шахтаря» привернув увагу закордонних грандів. Георгій Судаков встиг стати одним із лідерів «гірників» минулого сезону. Гра 20-річного футболіста справедливо призвела його до статусу одного з найперспективніших молодих півзахисників Європи.

Де продовжить кар’єру Судаков?

Інформація про інтерес інших клубів до Георгія почала з’являтися кілька місяців тому, але тоді обходилося без конкретики. А зараз італійські журналісти пишуть, що лідером «Шахтаря» серйозно зацікавився «Інтер».

«Нерадзуррі» вважають Георгія Судакова перспективним гравцем, який згодом може стати одним із найкращих у світі на своїй позиції. Італійський клуб хоче інвестувати у розвиток українського футболіста. «Інтер» готовий зробити щедру пропозицію «Шахтарю», причому Судаков може залишитися в Україні ще на сезон на правах оренди. Про суму потенційного трансферу поки що нічого не повідомляється.

У сезоні 2022/2023 Георгій Судаков забив п’ять голів та зробив сім результативних передач у складі «Шахтаря». Також він допоміг молодіжній збірній України пробитися до плей-офф Євро-2023.