Головний тренер молодіжної збірної України (U-21) Руслан Ротань прокоментував стан здоров’я вінгера «Челсі» Михайла Мудрика напередодні матчу 1/4 фіналу Євро-2023 з командою Франції.

За його словами, 22-річний вінгер уже провів друге тренування в загальній групі. Тож Михайло має шанси вийти на поле в поєдинку з французами. Остаточне рішення тренерський штаб «синьо-жовтих» спільно з лікарями ухвалить безпосередньо перед грою, повідомляє ТСН.

«Слава богу, він уже друге тренування проводить в основній групі, тому це нас радує. Чи зіграє він із Францією? Потенційно всі можуть зіграти. У нас ще є день, оцінимо ситуацію, як хлопці відновились. Звичайно, з лікарями трошки поспілкуємось і вже напередодні матчу ухвалимо рішення.

Так, це правда, що приїздили лікарі «Челсі». Наші лікарі працювали разом з ними. Лікар «Челсі» приїхав і побачив, що наші спеціалісти все роблять правильно. Це був один день для перевірки та знайомства з нашими лікарями. Як бачите, на щастя, наші лікарі за цей час поставили Михайла на ноги», – сказав Ротань у коментарі Суспільне Спорт.

Зазначимо, що через пошкодження, отримане під час червневих матчів дорослої збірної, Мудрик пропустив усі три поєдинки групового раунду молодіжного Євро-2023. Тому зустріч із Францією може стати для нього дебютною на цьому турнірі.

Матч Франція – Україна відбудеться сьогодні, 2 липня, в румунському місті Клуж-Напока на «Клуж Арені». Початок гри – о 22:00 за київським часом.