Директор Шахтаря з футболу Даріо Срна ще не знає, чи залишається в клубі воротар Андрій Пятов.

Гравець не отримав нового контракту, проте має запрошення увійти до тренерського штабу Патріка ван Леувена, повідомляє «Епоха футболу».

“Усе залежить від Андрія. Ми з ним друзі, але повинні бути чесними й говорити відверто, бо всі є професіоналами. Шлях, який він зараз проходить, я пройшов сам. А Шахтар для своїх легенд ніколи не зачиняє двері. І для Андрія Пятова двері клубу завжди відчинені. Він кілька днів зараз подумає і ухвалить рішення. Але ми будемо щасливі, якщо Андрій залишиться в структурі Шахтаря“, – сказав Срна.

Андрій Пятов перейшов в Шахтар в 2007 році з полтавської Ворскли. За період кар’єри в донецькому клубі він зіграв 482 гри у всіх турнірах.

З “гірниками” Пятов 11 разів ставав чемпіоном України, 8 разів вигравав Кубок країни і 6 разів Суперкубок. Також з Шахтарем він став переможцем Кубка УЄФА в сезоні-2008/2009.

На рахунку легендарного воротаря 102 гри за національну збірну України. Він є учасником трьох чемпіонатів Європи (2012, 2016 та 2020), а також учасником чемпіонату світу 2006 року.