Британський боксер Джо Джойс заявив, що має намір провести поєдинок із володарем поясу чемпіона світу за версією WBC Тайсоном Ф’юрі.

Джойс зізнався, що вважає Ф’юрі найкращим у надважкій вазі та розраховує на бій з ним, пише Fanday.

«Звичайно, я хочу побитися з Ф’юрі. Це чудова битва. У нас були чудові раунди в спарингах, і прямо зараз він найкращий у нашій вазі.

Я поб’юся з Ф’юрі. Він добрий хлопець, добрий боєць. Я б із задоволенням прийняв цей виклик».

Також Джойс заявив, що вірить у свою перемогу над Ф’юрі.

“Я вірю, що зроблю все, що можу. Я вірю, що можу його перемогти. У нас були конкурентні спаринги. Це буде новий рівень – на рингу арени. З огляду на його навички це буде складний бій, але я не просто так є боксером.

Я конкурентний боєць. Я хочу забратися на вершину та перемогти найкращих. Тому я хочу боксувати з Ф’юрі», — наводить слова Джойса boxingnews24.

Зазначимо, що Джойс є одним із претендентів на поєдинок із Усиком. Також зауважимо, що, якщо бій Джо та Тайсона відбудеться, то таким чином Джойс завадить нашому чемпіону битися з Ф’юрі за титул абсолюту.

Нагадаємо, що Джо Джойс у 2013 році поступився Олександру Усіку на напівпрофесійному рингу. Сталося це у World Series Boxing, коли Джойс виступав за команду Британських левових сердець. Тоді Усік у п’ятираундовому бою здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.