Легенда українського футболу та колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко має зашкварного кандидата у своїй потенційній команді для роботи в УАФ, пише FanDay.

Футбольний журналіст Сергій Болотников заявляє, що якщо Андрій Шевченко стане президентом УАФ, то одна з посад дістанеться скандальному арбітру Миколі Кривоносову.

«Цікава інформація про команду Шевченка. Один із арбітрів – Микола Кривоносов – зараз активно опрацьовує інших суддів, які мають вплив на регіональні асоціації. Кажуть, саме його збираються зробити віце-президентом нової УАФ, який займатиметься суддівським корпусом».

Болотніков згадав і інший скандал за участю арбітра.

«Свого часу він не зміг набути статусу ФІФА, заваливши іспит з англійської. А на початку минулого року Кривоносов працював четвертим арбітром на грі Львів – Колос, під час матчу він зажадав від головного арбітра надати тренеру Львова жовту картку. Після гри тренер заявив, що це була реакція на його вимогу до Кривоносова розмовляти українською», – написав Болотніков у телеграм-каналі «КДК».

Нагадаємо, раніше була інформація, що вибори глави УАФ відбудуться 20 грудня, але офіційно цю дату поки що не підтверджено.