Колишній головний тренер збірної України та київського Динамо Йожеф Сабо для сайту «Український футбол» прокоментував матч Зорі з Маккабі (Тель-Авів), який луганці програли з рахунком 2:3.

Як зазначив легенда українського футболу, гра команди не витримує жодної критики:

«Мені взагалі незрозуміло, навіщо вони взагалі виходили до єврокубків? Щоб так ганьбитися? Сором! Я додивився до 0:2 і вимкнув телевізор, щоб не переживати, тому що у Зорі просто немає гри».

Йожеф Йожефович назвав причини, чому так відбувається:

«Там немає тренера, який серйозно займеться командою. Люди просто приходять отримувати зарплату, а там – нехай буде, як буде».

Сабо назвав того, хто, на його думку, пасуватиме луганській команді:

«Думаю, Зорі варто звернути увагу на Дмитра Михайленка. Я його дуже добре знаю і можу сказати, що він розуміє та відчуває гру. Михайленко непогано працював у Дніпрі-1 та знає наш чемпіонат.

Раніше півзахисники Дніпра-1 після втрати м’яча зупинялися, а за Максимова біжать назад, грають у відборах, підкатах. Зовсім інша команда! Очі радіють. Ось що означає тренер! Михайленко такий самий, як Максимов, він розумник у футболі».

В той же час, екснаставник Динамо наголосив, що тільки зміна тренера без комплексної роботи – не панацея:

«Новий, гарний тренер – це єдиний вихід! Але одразу нічого не робиться. Спочатку потрібно знайти тренера, взимку підкупити футболістів та розраховувати вже на новий сезон».