Президент футбольного клубу «Інгулець» Олександр Поворознюк в коментарі YouTube-канал Petrove TV висловився про колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі і мера Києва Віталія Кличко.

«Найбільше в цій ситуації мене здивував Кличко. Просто здивував.

Знаєте, спортсмен, боєць, боксер, але він поводиться як баба-панікерша. Тільки який-небудь приліт, бл**ь, евакуюють, воду зливайте – та ти бл**ь мер.

Подивися на Терехова (мер Харкова — ред.), той сидить бл**ь, з підвалу не вилазить, тому що гатять, але він не розповідає: « Біжіть все, все пропало ». Все пропало – це тільки у Тимошенко може бути.

Ну а тут панікер, реально панікер. Чомусь від нього я цього не очікував. Так дивишся на нього, добре 2 слова зв’язати не може, так вже, я не кажу, що я такий оратор.

Ну, роби, треба просто руки господарника, ти мер, ти повинен робити свою роботу. Ця паніка, воду зливайте, все біжіть, все пропало.

А що більше мене здивувало, так це те, що інші там їздять і вже є там у нас бізнесмени, які їздять: «А, можливо, давайте піднімати партію «Удар», очолювати ці осередки, адже він вже не з Порошенко» – та й** вашу мать на вулиці війна, а вони вже про вибори думають.

Значить, щоб забезпечити киян у тебе мозок не думає, а про вибори ти вже думаєш. Якось огидно це все слухати».