Критика наших колег з Англії на адресу Олександра Зінченка після гри з Ліверпулем у 18-му турі АПЛ (1:1) починає перетворюватись на булінг.

Слідом за гнівним коментарем легенди Манчестер Юнайтед Гарі Невілла на адресу українця, підлили масла у вогонь і оглядачі порталу football.london. Вони почали порівнювати Зінченка з його партнерами (конкурентами) по захисту.

«Гра Зінченка змусила багатьох замислитися над тим, чи змогли б Юррієн Тімбер або Такехіро Томіясу боротися з Салахом у подібній манері?

Томіясу добре протистояв єгипетському вінгеру в минулих матчах проти Ліверпуля, а Тімбер розпочав сезон на позиції лівого захисника і, якби був у формі, то, швидше за все, вийшов би на поле проти Салаха».

Оглядачі з Англії припускають, що помилку Зінченка у випадку із забитим голом Мо Салахом, не має йому пробачати наставник Арсенала Мікель Артета.

У вигляді покарання йому пропонують посадити Зінченка на лаву запасних.

«Очевидним варіантом заміни Зінченка для Артети був би Якуб Ківьор.

Польський захисник здатен зіграти на позиції лівого захисника і може отримати такий шанс у грі проти Вест Хема», – йдеться в публікації football.london.