Фанати лондонського «Арсеналу» розлютилися після несподіваної поразки команди від сусідів по місту з «Вест Гема» (0:2) у 19-му турі Прем’єр-ліги. Ця поразка коштувала «канонірам» лідерства в чемпіонаті – тепер вони відстають від «Ліверпуля», що йде на першому місці, на два очки.

Особливо сильно від уболівальників дісталося футболісту збірної України Олександру Зінченку, який став найгіршим у складі своєї команди. У соціальній мережі Х, раніше відомої як Twitter, шанувальники «Арсеналу» влаштували справжнє «полювання» на гравця, вимагаючи від тренера Мікеля Артети прибрати його зі стартового складу, пише портал sportsbrief.com.

«Приберіть Зінченка з нашого клубу. Я зараз серйозно», «Зінченко більше не може робити навіть те єдине, що у нього добре виходило», «Зінченко – гравець, який має здібності та потенціал, які можуть коштувати нам чемпіонства», «Якби Тімбер був у формі, у Зінченка було б 0 стартів», «Гравці знову нас підводять. Троссар, Зінченко та Мартінеллі були жахливі», – пишуть фанати.

Раніше колишній гравець збірної Англії Майкл Грей також висловив думку, що гра Зінченка негативно позначається на результатах «Арсеналу».